Product added to basket

Om os

 

Løgismose Meyers


Løgismose og Meyers har gennem en årrække arbejdet side om side med samme mål om at bidrage til at højne niveauet af den danske madkultur. Med sammenlægningen af de to familiefirmaer i 2015 er visionen kun blevet større og mere ambitiøs.

I dag arbejder Løgismose Meyers for at skabe en af Danmarks ledende fødevarevirksomheder med det formål at kunne bidrage til at fremme den gode danske madkultur.

Selskaberne er forankret i den danske landbrugsjord med en solid tro på at kunne frembringe kvalitetsfødevarer til den almindelige forbruger, som skal tilbydes et kvalitetsprodukt med stor smag. Dette gøres både ved at producere højkvalitetsvarer med nordiske råvarer samt at drive handelsvirksomhed med unikke produkter og hermed beslægtede produkter, eller også direkte at tilbyde vores kunder smagsoplevelser i gode og sunde måltider, som strækker sig fra færdigretter over cateringdrift til restauranter i forskellige kategorier.

Uanset hvor vi arbejder i koncernen, så deler vi de samme værdier og den samme mission om at skabe livsglæde gennem måltidet.

 

Foodservice

Løgismose Meyers Foodservice tog sine første spæde skridt i 2016, hvor vi vovede skindet og tog med på FoodExpo i Herning.

Mange erfaringer senere, er vi nu at finde på de fleste større messer og har varer i sortiment hos landets tre største grossister; Dansk Cater, Hørkram og Foodservice Danmark. Sortimentet svinger lidt fra grossist til grossist, men er ikke hugget i sten. Har vi et produkt som du ikke kan finde hos din grossist, må du endelig kontakte enten os eller din salgskonsulent. Så vil vi i fællesskab undersøge, om ikke det kan lade sig gøre at få varen i sortiment til dig.



Løgismose

Løgismose A/S blev etableret i 1965 ud fra en vision om skabe livsglæde gennem måltidet. I dag er hovedaktiviteterne produktion af mejeriprodukter og andre fødevarer til dagligvarehandlen, import af vin, kyllinger, østers og andre delikatesser, samt drift af egne butikker.

 

Meyers

Claus Meyer og Meyers har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.