Product added to basket

Duften af nybagt brød

Brød – Bake off

Meyers har i snart to årtier arbejdet dedikeret med brød og bagning efter målet om at bidrage til en sundere, sjovere, mere velsmagende og mere bæredygtig brødkultur.

Sprøde boller

Vi bager udelukkende med mel fra økologisk korn og bruger flittigt de unikke nordiske kornsorter som ølandshvede, emmer og purpurhvede på grund af de mere komplekse smagsnuancer og forskellige aroma og konsistens i de færdige brød.

Karakterfulde brød

Vi tror på, at bake-off giver den bedste kvalitet, næstefter friskbagt brød. Vi har over længere tid udviklet en unik metode, hvor vi kan bibeholde den kvalitet, luftighed, saftighed og velsmag, der altid er kendetegnet for vores karakterfulde surdejsbrød.

Den søde fristelse

På den måde kan vi få økologisk brød og bagværk af top-kvalitet ud til hele landet og forhåbentlig smitte endnu flere med vores egen bagebegejstring.