Product added to basket

Smagen af den danske sommer

Most

Løgismose æblemost er fremstillet på de gamle danske æblesorter Rød Aroma og Holsteiner Cox, som giver en frisk og fyldig most. I Meyers æblemost er mindst 90% af frugten fra Lilleøs og Askøs plantager.

Løgismose most

Æblerne høstes sent hvilket sikrer, at æblerne har tid til at modne og udvikle så meget smag og karakter som muligt. Mosten udvindes herefter ved koldpresning, en metode der langtfra giver det største udbytte, men til gengæld giver en most, hvor æblernes naturlige aromaer og smag virkelig kommer til sin ret.

Meyers most

Lilleøs særlige klima giver den koldpressede og ufiltrerede most en helt særlig smag, som afspejler den skånsomme presning, pasteurisering og tapning. Når vi tapper ’Sydhavøernes æblemost’ kan der indgå frugt fra samtlige sydhavsøer; Lolland, Falster, Lilleø og Fejø.